Mogen wij de rode loper voor jou uitleggen?

Wij zijn op zoek naar VRIJWILLIGERS

Toon Hermans Huis Rivierenland is een centrum (in Tiel) voor iedereen die geraakt wordt door kanker, voor de hele regio Rivierenland. Wij ontvangen onze gasten in een warme en veilige omgeving, waar zij hun verhaal kunnen doen, met lotgenoten kunnen praten, aan diverse activiteiten kunnen meedoen of gewoon een kop koffie met aandacht komen drinken.

Voor het grootste deel draait ons centrum op vrijwilligers. Zij zorgen voor vertrouwen, ondersteuning, warmte en activiteiten. Omdat het aantal gasten toeneemt, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwillige collega’s. Je wordt goed voorbereid door onze scholing, waarbij de impact van kanker en de manier waarop je hierover in gesprek gaat centraal staat. Verder bieden wij elk jaar bijscholing en intervisies.

Onze vrijwilligers bestaan uit gastvrouwen/heren en activiteitenbegeleiders. Het zou fijn zijn als je een dagdeel per 2 weken beschikbaar bent, maar we denken zeker met je mee als je wel op een ander moment kunt dan waar we nu aan zijn gewend. Juist omdat we groeien!

Je komt terecht in de hechte groep vrijwilligers, de meesten zijn er al jaren. We delen ontroerende, mooie en leuke momenten met onze gasten maar ook met elkaar, door samen workshops te volgen, vrijwilligersbijeenkomsten, kerstdiner en een jaarlijks uitje. Daarnaast stellen we de inbreng en ideeën van onze vrijwilligers zeer op prijs en staat de deur altijd open voor een gesprek.

Lijkt het je wat? Kijk voor onze visie, missie en activiteiten op www.thhr.nl. Van het filmpje dat je daar aantreft krijg je al een mooi beeld van wie we zijn en wat we doen. En mail naar info@thhr, dan nemen we contact met jou op!

Tot ziens, groet Anja en Ellen
Coördinatoren